Coca-Cola

Buffetin toinen iso sijoitus IBM antoi osarinsa, mikä oli pettymys ja markkinan toivomaa käännettä ei vielä tullut. Se oli ikävää sillä IBM on kehittävä yritys, päinvastoin kuin Coca-Cola. 

Nyt illalla tulee antamaan toinen firma (mikä tekee sokeroitua ja värjättyä vettä) tuloksensa eli Coka-Cola. En tykkää tuollaisesta roskasta mitä Cokis tai McDonalds edustavat, mutta maailmassa tykätään roskasta joten useasti on kannattavaa ostaa roskafirmoja.

Factset kertoo, että markkinoiden odotus on 44 senttiä/osake ensimmäiseltä neljännekseltä. Cokis on ylisuoriutunut tänä vuonna markkinoilla, joten oikeasti uskotaan hyvään tulokseen. Aiemmin sanottiin, että yritykset pyrkivät tahallaan sentillä analyysien ylitykseen. Viimeisellä neljänneksellä kokis sai 0,28 epsiä kun vuosi sitten se oli 0.38.  

Itse toivon kaikkea pahaa roskaruokavalmistajille. Olen idealisti ja hyvän ruoan ystävä. Toivon maailman oppivan ja olematta juomatta tuollaista litkua.

One thought on “Coca-Cola

  1. Osari

    Tulihan se osari ja EPS oli 34 senttiä ja tulos sekä liikevaihto putosivat hieman. Syynä oli kuulemma ulkomaat aivan kuten yleensä. Koskaan ei sanota, että huonohkoon tulokseen olimme me itse syypäitä. Ei Cokiksen tulos mikään huono ollut vaan markkinat odottivat hieman enemmän. Cokiksella on mielenkiintoinen tavoite:
    ”Rakennamme vahvaa brandia, parannamme asiakasarvoa sekä johtavaa fransise-ketjua

    Mitähän tuo loppuasiakasnäkökulmasta tarkoittaa, mikä maksaa koko lystin?  

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan