Elcoteqillä pikatilin kalastukseen

Elektroniikan kokoaja Elcoteq on pelurin unelmalappuja hurjan volatiliteettinsa ansiosta. Tappiollinen ja velkainen yhtiö on tuomittu häviäjäksi monella suulla, ja voi se sitä ollakin, mutta jo valtavan liikevaihdon perusteella osake on kiintoisa pelikohde. Vuosi sitten se rykäisi 150% nousun muutamassa viikossa ilmeisesti huhujen turvin, mutta pölyn laskeuduttua alkoi tasainen lasku lähtötasoon.

 

Nyt päivä- ja viikkoindikaattorit vihjaavat taas nousun olevan lähtökuopissa, eli hyvässä lykyssä osake voi spurtata lyhyessä ajassa kymmenien prosenttien nousun. Viikkoindeistä MACD on risteämässä, lyhyt LKA on ylitetty, samoin laskeva trendilinja. Williams ja Stochastic jysähtivät kattoon. DMI makaa horroksessa, mutta jos sekin herää nousuun, aloittaa se jokseenkin samasta asennosta kuin vuosi sitten, eli rykäyksestä voisi tulla melkoinen.

 

Elqin voittojen lunastus on yhtä vaativaa hommaa kuin sen nousujen ennustaminen, joten lupaan kertoa palstoilla, koska mielestäni voitot kannattaa rahastaa, jos Elq nyt keulii. Itse ostin sitä hintaan 1,25 ja alle 1,35 sitä vielä kannattaa kokeilla urheluhenkisten, ja tietenkin varojensa ja riskinsietokykynsä mukaan. Stoppari 1,20 nurkille.

 

Heikki Ikonen

Related Posts