Kiitos antoisasta ja vuorovaikutteisesta kokouksesta hyvät osakkeenomistajat.

Kirjoitusvuorossa: Juha Kasanen

On aina ilo tavata teitä. Joukossanne on useita sellaisia henkilöitä, jotka ovat olleet Norvestian osakkeenomistajina aina listautumisvuodesta 1985 asti. Tämä ilahduttaa meitä suuresti. Lisäksi vuosien varrella omistajien joukkoon on liittynyt monia muita pitkäaikaisia sijoittajia.

Kokouksessa nostitte esiin monta hyvää kysymystä. Toivomme, että jatkatte vuorovaikutusta kanssamme myös jatkossa. Voitte seurata kuulumisiamme ja kommentoida ajatuksiamme täällä blogissa, sekä vierailemalla sijoituskahvilassa, joka järjestetään pääsääntöisesti joka kuun ensimmäisenä tiistaiaamuna Café Strindbergissä klo 9. Blogin kirjoitukset voitte tilata myös sähköpostiinne tai Facebookiin.

 

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com