Maakohtaisten pörssi- tai korko- sijoituksen arvionnissa tarvittavat tunnusluvut kartalla

Piksu toimitus julkaisee piksu ylävalikon analyysit osassa (Analyysit-> Maaindeksit) maaindeksit sekä kartalla että taulukkona.  Haluttu tieto ilmestyy kun hiiren vie kyseisen maan päälle kartalla.

Mukaan on valittu sellaisia maita, joihin salkunhoitajan tai rahastonhoitajan on mahdollista tehdä korko tai pörssi-indeksisijoituksia. Kaupantekotunnukset ja tietojen viimeisin päivitysajankohta löytyy taulokosta. Tiedot päivittyvät kerran kuukaudessa.

Palvelu on uniikki ja tarjolla vain www.piksu.net lukijoille ja näyttää kartan osalta tältä:

3 thoughts on “Maakohtaisten pörssi- tai korko- sijoituksen arvionnissa tarvittavat tunnusluvut kartalla

 1. En ole harrastanut

  ETF:iä koskaan, mutta kun näitä tekee ja tutkii, niin alkaa "syyhyttää"…

  Piksun sisällöt tuntuvat olevan keskimäärin äärimmäisen Suomikeskeisiä. Nämä maaindeksit taas olisivat yhtälailla kiinnostavia kaikkialla. Olisiko järkevää julkaista näitä myös Englanniksi?

  1. Kartat ovat uniikkeja ja

   Kartat ovat uniikkeja ja kiinnostaisivat myös englanninkielisiä lukijoita.

   Eräs mahdollisuus olisi tehdä näistä englanninkielisiä widgettejä, joita www sivujen tekijät voisivat julkaista omilla sivuillaan. Samaan tapaan kuin nämä piksun uutiswidgetit. Piksun uutuswidgetit eivät ole olleet kovinkaan suosittuja, joten ei tuokaan julkaisutapa ole ongelmaton. Mutta voi hyvin olla, että kyse on sisällön laadusta. Uutisotsikoita saa dynaamisesti monesta lähteestä ja jokaisella mahdollisella kielellä. Sen sijaan näitä karttoja ei saa tällä hetkellä kuin täältä piksusta.  

  2. Englanniksi ilman muuta…

   … ja linkki vaikka johonkin kv:sti tunnetun talousblogin kommenttiin.

Comments are closed.

Related Posts