Maineella ei ole mitään väliä?

Lajittelematon

J. V. Vahe

Alexandria-niminen firma listautuu. Kun nimen googlettaa, ei tarvitse edes turvautua Suomi24- tai vauvapalstaan. Asialla ovat ihan HS ja Alma. Omalla nimellään esiintyvä varatuomari  kertoo kokemuksiaan:

-Työntekijöillä ei koulutusta.

-Liikeideana myydä harhaanjohtavia tietoja pakkosyöttämällä korkeariskisiä ja kalliita tuotteita vanhoille, ymmärtämättömille ihmisille.

Firma itse varmaan sanoisi tapoja muutetun. On vain kovin kummallista, että juuri ammattimaisiin yrityksiin pätisi sama kuin 3-vuotiaaseen tenavaan: ”Voi, kun ei tiedetty”. Ja edelleenkin firmalla lienee sama tilanne: myydään muitten tuotteita, jolloin hinta tietysti vain kasvaa.

Maineesta tulikin mieleen, että Piksu oli kuukauden poissa verkosta, kun ransk. OVH-Cloud onnistui polttamaan Piksun ja monen muun toimijan serverit. Strasbourgissa viereisessä rakennuksessa oli backup saman firman ylläpitämänä ja sekin tuhoutui.  OVH-Cloud toimii 30 paikassa globaalisti, eli backup olisi voitu vallan mainiosti sijoittaa muuallekin.

Ennen tulipaloa OVH-Cloud hankki sekin listautumista. Tulipalosta kuultuani totesin, että käyhän markkina toki kuumana, mutta melkein odotan ainakin pari viikkoa ennen omaa merkintääni. Huom. sarkasmivaroitus.

One thought on “Maineella ei ole mitään väliä?

  1. Loistavaa, että Piksu jälleen linjoilla! Kommenttejasi olikin jo ikävä.

    Mitä Alexandriaan tulee, taannoin soittivat ja kyselivät kahvittelemaan sijoittamisen ja vaurastumisen merkeissä. Tulivat myös kysyneeksi, oliko firma nimestään tuttu. Tähän vastasin myöntävästi kertoen päätyneeni avustamani sukulaisen casessa melkein käräjille, mutta päätyen lopulta sopuratkaisuun irlantilaisen vakuutusmyyjän kuvioita selvitettyäni. Harvoin on kukaan niin nopeasti toivottanut mukavia päivänjatkoja kuin tämä soittaja! Minulla kun ei ollut mielestäni mikään kiire ja ihan rauhallisesti vastasin kysyttäessä 🙂

Comments are closed.

Related Posts