Osavuosikatsaukset alkavat tällä viikolla

Sijoittaminen

Osavuosikatsausten ajankohdat löytyvät piksun ”ANALYYSIT -> TULOSKALENTERI” sivulta.  Voit järjestää tapahtumat yritysnimen mukaiseen järjestykseen tai etsiä ajankohtaisia tapahtumia.

Tällä viikolla Q3 tuloksensa kertovat muun muassa  Nordea, Telia, Nokia, Alma, Elisa, Olvi, Nixu, Reka, Rush, Gofore, Kempower, Bittium, QPR Software, Huhtamäki, Modulight sekä Talenom.

Osavuosikatsaukset ovat tärkeitä. Niiden perusteella tehdään paljon myyntejä ja ostoja ja kurssit ottavat suuntaa heti osavuosikatsauksen julkistamisen jälkeen. Sekä hyviin että huonoihin uutisiin on yleensä kannattanut reagoida kohtuullisen nopeasti. Osakkeen kurssi saa yleensä suunnan osavuosikatsauksesta ja tuo suunta on monasti jatkunut pidempään, joskus jopa usean kvartaalin ajan.

Piksussa julkaistaan suurin piirtein kuukauden kuluttua yhteenvetoja tuloskaudesta. Nämä yhteenvedot kertovat lahjomattomasti koko pörssin ja talouden suunnasta.

 

Related Posts

Asunnot ja metsä

Asuntokauppaa

Aluksi silmäilin uutista, jonka mukaan as.oy. karhuaa nyttemmin konkurssiin menneeltä rakennusfirmalta noin miljoonaa euroa. Uutisessa ei mainittu as.oy:n nimeä, mutta hallituksen pj:n nimellä löytyi as.oy.