Piksun osavuosikatsausarkiston päivitetty

2Q 2017 osavuosikatsaukset on päivitetty Piksun osavuosikatsausarkistoon.

Listatut yritykset julkistavat osavuosi- ja liiketoimintakatsauksensa sijoittajasivuillaan. Yksittäisen yrityksen tuoreita taloustietoja on yleensä kätevintä etsiä suoraan yrityksen omilta sijoittajasivuilta.

Mikäli on tarvetta usean eri yrityksen raporteille, on niitä kätevämpää hakea Piksun osavuosikatsausarkistosta (Piksun ”Analyysit / Osarit” – osiosta . Suora linkki osavuosikatsausarkistoon ).

Piksun osavuosikatsausarkistoon on kerätty kutakuinkin kaikkien Helsingin pörssissä listattujen yritysten raportit kvartaaleittain vuoden 2014 alusta alkaen. Jotkut yritykset saattavat poistaa vanhoja raportteja omilta sivuiltaan. Yritysten omilta sivuilta puuttuvia raportteja kannattaa etsiä Piksun osavuosikatsausarkistosta. Piksun osavuosikatsausarkisto on uudistettu tiiviiseen taulukkomuotoon, josta haluttu osavuosikatsaus raportti (“Q”) ja siihen liittyvä esitysmateriaali (“E”) löytyvät vaivatta.

 

4 thoughts on “Piksun osavuosikatsausarkiston päivitetty

 1. Neo Industrial

  Hei Mikko!

  Kiitos, oikein hyvä apu!

  Pitikö Hesassa noteraatut kaikki yhtiöt olla mukana? Ainakin Neo Industrial puuttuu…

  K

  1. Priorisoinnista

   En ole hankeessa mitenkään mukana, mutta varmaan käytettävä aika asettaa rajoituksia. Kun tässä oli vähän heiluntaa alkuviikolla, lakkasin seuraamasta edes Middle Capeja. Heiluntaa oli largeissakin ihan mielenkiintoisesti.

 2. Large ja Mid Cap rulettaa

  Myös minä seuraan vain Large ja Mid Cappeja.  Minun kaverit painottaa pieniä ja ne tuottaa luultavasti pitkällä aikaväillä paremmin kun kaikkein suurimmat mutta minä olen vähän hidas kalastelemaan niitä epärationaalisia hintaheilahteluja joita niihin liittyy.

Comments are closed.

Related Posts