Positiiviset uutiset

Italian talous laski vähemmän kuin ennakoitiin toisella neljänneksellä. Kun ennusteet jäävät toteutuneesta ollaan yleensä nousussa ja menossa ylättävän paljon hyvään suuntaan. Johan tästä sodanjälkeisen ajan pisimmistä taantumasta Italiassa joutaisi pääsemään.

Teollisuustuotanto, asuntojen hinnat sekä vähittäismyynti näyttävät Englannissa nousun merkkejä ja ovat vahvistavia merkkejä nousun pysyvyydestä. BKT kasvoi 0,6% toisella neljänneksellä.

Suomen pääministeri on palannut lomalta vastuuta kantamaan. Hän on selkeästi ruskettunut eli nyt on energiaa.

USAssa kauppavaje jatkaa nopeaa supistumista. Syynä on viennin kiihtyminen. Vaje supistui 22%.

Japanissa yritysten tulokset tuplaantuivat ensimmäisellä vuosipuoliskolla verrattuna edellisen vuoden vastaavaan.

Yhteisvastuullisuudesta ja rahan todellisesta olemuksesta on alettu puhumaan. Jospa rahaankin joskus suhtauduttaisiin muuten kuin tunteella. Suomen peruskoulussa on opetettu, että meidän itsenäistymisen merkki on postimerkki ja raha. Raha on mennyt ja joutaisi mennä postimerkkikin.

Jutta Urpilainen on lopettanut kannattajiensa kiittelyn samaan tahtiin kuin kannattajat ovat vähentyneet.

Related Posts

Asunnot ja metsä

Asuntokauppaa

Aluksi silmäilin uutista, jonka mukaan as.oy. karhuaa nyttemmin konkurssiin menneeltä rakennusfirmalta noin miljoonaa euroa. Uutisessa ei mainittu as.oy:n nimeä, mutta hallituksen pj:n nimellä löytyi as.oy.

Yhteiskunta

Poliittista empatiaa

Empatiaa kaipaa Stubb, entinen koulukiusaaja, joka taustaansa kommentoi HS:ssä ”Jos olen ollut mulkku, pyydän anteeksi.” Yksi sitaatti kertoo enemmän kuin tuhat selfietä tai muuta kiiltokuvaa.

Vakavalla