Sanna Marin esittäytyy videolla, josta on tullut suosittu aihe pääuutislähtyksiin ympäri maailmaa

Kevyttä

Oheisella videolla esiintyy pääministeri Sanna Marin. Pääministeri on kertonut että varsinaisia huumeita ei ole hänen tietääkseen käytetty.

Tämä video on ollut monien valtioiden pääuutislähetysten aihe ja sen avulla on luotu Suomi- kuvaa maailmalla.

Harmi että tämä video pääsi julkisuuteen. Vielä pahempi asia olisi ollut jos video olisi päätynyt sellaisen tahon haltuun, joka olisi voinut kiristää sillä Sanna Marinia. Tämä olisi ollut valtiotason turvallisuusuhka. Ehkä oli sittenkin parempi että video päätyi julkisuuteen vaikka noloa tämä on.

 

 

5 thoughts on “Sanna Marin esittäytyy videolla, josta on tullut suosittu aihe pääuutislähtyksiin ympäri maailmaa

 1. Koska minulla on paha tapa kirjoittaa muusta kuin sijoittamisesta, julkaisin tuon kommentin toisaalla https://alypaa.com/ihmiset/J.+Vahe/blogi/23379/

  Kepun ed. Mikko Kärnä on mm. lähetellyt peniksensä kuvia sinne tänne. https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikko_K%C3%A4rn%C3%A4#Yksityisel%C3%A4m%C3%A4 Nyt hän ehdottaa Marinille huumetestiä. Loistava ajatus. Kaikki 200 kansanedustajaa (joilla on valta esim. PM erottaa) huume- ja maksa-arvotesteihin. Ed. Kärnä on kertonut sairastavansa ADHD:tä, mutta niin paljon hän on töppäillyt, että tulos laajasta mielentilatutkimuksesta olisi Kärnän syytä julkaista.

 2. Poliitikoillekin pitäisi sallia yksityiselämää eikä näitä jauhojengi videoita pitäisi ylipäätään olla julkisuudessa. Mutta tämä video on julkinen ilman Piksuakin. Se on on saavuttanut maailmanlaajuisen huomion, kenties kohta miljardi ihmistä on nähnyt otteita, eikä sille enää mitään mahda. Nyt vaan täytyy täällä Suomessakin tutustua aiheeseen miettiä miten me tähän suhtaudumme.

 3. Tuo video olisi saanut jäädä julkaisematta, mutta en itse sisällöstä eli juhlimisesta ole huolissani. Jossain määrin jopa päinvastoin.

  Taustaksi sanottakoon, että olen itse asunut parikymmentä vuotta ulkomailla pysyvästi, seuraan Suomen uutisia vähän kauempaa. Ja lisään vielä että en ole Marinia tai puoluettaan koskaan äänestänyt. Olen vieläpä kohta kuusikymppinen setämies.

  Nuori nainen sivistysmaa Suomen johdossa näyttäytyy huikean edistyksellisenä asiana muualta Euroopasta ja maailmalta katsoen. Myös teot puhuvat puolestaan, korona kriisin hoito ja Suomen vieminen nopeasti Natoon nähdään huippusuorituksina. Toki parannettavaa varmasti on ollut, mutta kauempaa katsoen näyttää hyvältä.

  Vertailukohtana on tietysti monen muun maan politiikka, joka koostuu harmaista vanhoista miehistä, jotka eivät saa maassa mitään päätöksiä aikaan. Marin todellakin vie Suomi-kuvaa uudelle korkeammalle tasolle.

  Nuori nainen, Suomen johdossa ja kyky saada asiat tehtyä – nämä on jo hyvä lähtökohta, mutta Suomen mainetta ajatellen muutama kuva muotilehdissä tai twiitti vain vahvistaa hyvää kuvaa. Sanoisin että näin tekee myös juhliminen, nainen joka ei vain ole poliittinen johtaja, mutta jolla on myös elämä tämän lisäksi. Hän osaa rentoutua ja hänellä on vielä tallella kyky nauttia elämästä, mikä monelta harmaalta vanhemmalta poliitikolta näyttää, ainakin mielikuvatasolla puuttuvan.

  No näiden kehujen jälkeen on silti todettava, että politiikasta en ole samaa mieltä Marinin kanssa ja Suomi kaipaa mm. rakennemuutoksia kipeästi. Silti on syytä antaa krediittiä hyvästä työstä Suomen hyväksi monella alueella.

 4. Näkökulmia Sanna Mariiniin

  En ole Sannan enkä hänen kannattajiensa suosija, mutta näen silti asiat eurooppalaiselta kantilta. Netissä on nyt tilanteen rauhoittuessa sellaista tietoa, että Sannan viimeinen tempaus olikin ”iso juttu” koska julkaistiin pääuutisena maailmalla!

  Pienellä Suomella oli Sisu, Sauna, Sibelius ja nyt vielä Sanna. Hän lienee paljon tärkeämpi ”karismaattinen” johtaja kuin meillä on ollut ”esittää” maailmalle aikoihin? Sanna muun muassa käänsi ruotsalaisten päät kertaheitolla ja johtaa edelleen demokratiaamme vahvalla kädellä.

  Ehkä sittenkin tärkeämpää kuin johtavan henkilön vapaa-aika on hänen korkea moraalinsa, heikko-osaisten puolustaminen ja kansan tuntojen ymmärtäminen. Myöskin EU ja Nato ovat nyt Ukrainan ohella lähempänä useimpien sydämiä?

Comments are closed.

Related Posts