Sijoittajat ovat monasti tyytyväisiä elämäänsä ja heitä pidetään menestyneinä

   Menestynyt ihminen on varakas, vaikutusvaltainen ja tyytyväinen elämäänsä. Hän on saavuttanut menestystä esimerkiksi liike-elämässä, politiikassa, urheilussa tai taiteen saralla. Tätä mieltä on Suomen kansa Aikakausmedian teettämän tuoreen tutkimuksen mukaan.

Menestyksen tunnusmerkkinä pidetään Suomessa rahaa, vaikutusvaltaa ja tyytyväisyyttä. Menestyneinä ihmisinä pidetään muun muassa liikemiehiä, poliitikkoja, taiteilijoita ja urheilijoita. Tämä käy ilmi Aikakausmedian teettämästä tutkimuksesta, jossa selvitettiin menestyksen saloja suomalaisten silmin.

Vastaajat mainitsivat menestyneiksi henkilöiksi muun muassa Tarja Halosen, Sauli Niinistön, Jorma Ollilan ja Jari Sarasvuon. Halonen on menestynyt etenkin naisten silmissä, kun taas miesvastaajat mainitsivat useimmin Ollilan. Poliitikot puolestaan vaikuttavat menestyneiltä erityisesti vanhempien vastaajien keskuudessa.

Menestyksen merkki on vaikutusvalta

Tutkimuksen mukaan selkeä merkki menestyksestä on vaikutusvalta, jonka 60 prosenttia vastaajista ruksasi valmiiden vastausvaihtoehtojen listalta. Kakkossijalle nousee raha ja kolmossijalle myönteinen elämänasenne. Onnellisuus korostuu etenkin nuorempien vastaajien keskuudessa.

Tie menestykseen aukeaa vastaajien mukaan onnekkuuden, sitkeyden ja itseluottamuksen avulla. Nuoremmat vastaajat pitävät sitkeyttä ja päättäväisyyttä tärkeämpänä ominaisuutena kuin onnekkuutta, kun taas vanhempi väestö uskoo koulutuksen luovan menestystä. Menestyksen tekijöihin suhtaudutaan yksilöllisesti, sillä mikään ominaisuuksista ei noussut selkeästi suosituimmaksi.

Menestyksen saloja selvittävän tutkimuksen on tehnyt tripod research oy. Tutkimukseen vastasi noin 500 suomalaista. Päätoimittajakyselyn toteutti Aikakausmedia, ja siihen vastasi yhteensä 24 päätoimittajaa.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki