Timon listan päivitys

Listan päivitys ei tuonut suuria muutoksia, YIT ja Martela vain näyttävät vaihtavan kärkipaikkaa lähes viikoittain keskenään. Sen sijaan mallisalkun arvo jatkoi reipasta nousua: lähes 100% tämän vuoden alusta lähtien (http://www.piksu.fi/finance/timon_lista/timon_lista.html#Salkku). Salkkuun tuli pieni muutos, kun Okmetic meni myyntiin (ostettu 20.2.2009, myyntivoitto 26.1% + 1.8% osinkotuotto) ja tilalle ostettiin Exel Composites.

Nyt voi jo ääneen sanoa, että mallisalkun all-time-high häämöttää aika lähellä ja toivottavasti ei kaukana: 20.7.2007 mallisalkun arvo oli 173.62 pistettä, jonka ylittämiseen salkun nykyisen arvon pitäisi nousta vielä 8.5%.

Huomasin myös, että meillä on Sergion kanssa ilmeisesti oleellisesti erilaiset menetelmät, koska hänen mainitsemista nousussa olevista firmoista (Rautaruukki, YIT, Etteplan ja Cramo) vain YIT on korkealle noteerattu Timon listalla. Toisaalta Sergion mainitsemista laskussa olevista firmoista (Wärtsilä, Citycon, Finnlines ja Marimekko) kaikki, paitsi Wärtsilä, ovat estimoitu ei-nousupotentiaalisiksi myös Timon listalla.

Related Posts