Börsveckan: Viikon suositukset

Börsveckan suosittaa ostoa nlejälle osakkeelle tämän viikon numerossaan: Addtech, Cision, Knowit ja Poolia.
Samalla joukko osakkeita saa odota-tuomion.

 

Kasvava tilausvirta ja kasvua kolemssa neljästä liiketoiminta-alueesta antaa lehden mielestä aihetta suosittaa teknologiatukkuri Addtechin ostoa. Yhtiö on lehden mielestä vakaasti kasvava ja kannattava. Kurssi on jäänyt viime aikoina jälkeen vertaisista. Päivän kurssilla 190 SEK saadaan p/e 14 seuraavalle vuodelle.

Yrityskuvan valvontaan ja mediayhteyksien hallintaan sopivien ohjelmistojen valmistaja Cision on päässyt takaisin vuotolle kahden raskaan vuoden jälkeen. Osake on ostosuosituksen arvoinen jo omilla avuillaan, mutta lisäksi on olemassa yritysostomahdollisuuksia. Koska Cisionilla on läsnäoloa sekä euroopassa että pohjoisamerikassa se voisi olla attraktiivinen ostokohde konsolidoitumassa olevalla alalla.

It-konsultti Knowit:n track record on hieno. Kasvuluvut ovat kunnioitusta herättäviä ja trendi jatkuu kirvoittaa Börsveckan. Yhtiö saa ostosuosituksen huolimatta melko korkeasta velkaantuneisuudesta ja isoista goodwill-posteista taseessa.

Henkilöstöyritys Poolia:n on saatava kannatavuus kuntoon ulkomaantoiminnoissaan. Trendi on tällä hetkellä oikeansuuntainen korjoittaa Börsveckan ja lisää että marginaalien pitäisi pidemmällä tähtäimellä nousta runsaaseen viiteen prosenttiin, jolloin p/e-suhde olisi n. 11.5…12. Kaiken kaikkiaan lehti pitää voimassa vanhan ostosuosituksensa.

Lehti on myös tarkastellun tanskalaisen Novo Nordisk:in kehitystä ja antaa myös sille jatketun ostosuosituksen.

Sensijaan  Electrolux, Profilgruppen, Sensys Traffic ja Tretti saavat odota-suosituksen.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan