Kiinalaiset osakkeet ovat edullisia ja nousussa

Sijoittaminen

Nordean Hertta Alava kehoittaa meitä kiinnittämään huomiota korona pakottaista vapautuvaan Kiinaan. Osakkeet ovat lähteneet odotetun 5…6% talouskasvun siivittämään ripeään nousuun.

Kiinalaisille osakkeille toivotaan 14% tulosparannusta, vain Intia on paremmalla tasolla. Osakkeiden arvostustasot ovat alhaalla, p/e on kympin luokkaa ja nousuvaraa pitäsi olla, jollei mitään yllättävää tapahdu.

Kiina rahastoja:

 

Kuva GraphicMama-team Pixabaystä

One thought on “Kiinalaiset osakkeet ovat edullisia ja nousussa

  1. Itse pidän Kiinasta näppini erossa. Xissä on orastamassa samankaltaista diktaattorin tautia mitä Putinilla on. Tauti ei ole kovin pitkällä, mutta mitä pidempään suuri johtaja on vallassa, niin sitä enemmän tuntuu virtsaa päähän kertyvän. Kiina ei pelaa talouspeliä lännen säännöillä. Xi on jo tuonut selkeästi ilmi, että hänelle Kiinan valta-asema on tärkeämpää kuin taloudellinen menestys.

    Liikaa poliittista riskiä meikäiselle.

Vastaa

Related Posts

Talous

Palvelujakin paleltaa jo

Koronan jälkeinen talous on venkoillut oudosti. Historiallisen elvytyksen buustaama kysyntäpiikki johti yhdessä vakavien tuotantohäiriöiden kanssa tarjontapulaan ja inflaatioon, joka alkoi jo kuukausia sitten näivettää teollisuutta.

Palvelujen

Sijoittaminen

Halvan rahan aikakausi

YLEn Areenasta löytyy hyvä dokumentti FEDin toiminnasta ja USAn talouskehityksestä finanssikriisistä tähän päivään.

https://areena.yle.fi/1-65378367

Dokumentissa tulee uusia näkökulmia myös liittyen kysymykseen omien osakkeiden ostosta. Tähän otetaan hieman

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com