Kurkistus Helsinkiin

Markkina näyttää viikon lopuksi melko toiveikkaalta. OMXH25 on muodostanut tupla divergenssin, joka saattaa olla riittävän vahva laukaistakseen pompun laskevalle trendiviivalle. Mikäli tämä divergenssi pettää, on markkina todella pehmeässä kunnossa. Iso kuva näyttää edelleen hyvin haastavalta. Teimme paluuliikkeen tukitasolle hieman aikaisemmin, kuin olin ounastellut, joka on merkki melko suurista vaikeuksista. Yleisluonne markkinoissa on ollut hyvin karhumainen. Nopeat rekyylinousut ovat vahva merkki laskumarkkinasta sen sijaan, että ne tulkittaisiin positiiviseksi liikkeeksi. Räjähdyksenomaiset liikkeet ylöspäin ovat merkki shorttien kujanjuoksusta pikemminkin kuin optimismin innoittaneesta ostotoiminnasta. Lähiviikot kertovat, ollaanko astuttu pidempikestoiseen laskumarkkinaan vain onko tämä ehkä sittenkin vain tavallista synkempää kyykistelyä ennen nousua. Minulla on taipumus kääntyä epäilemään yleistä mielipidettä melko helposti. Jos kaikki alkavat povaamaan rankkaa laskua, on hyvin todennäköistä, ettei sitä tulla näkemään. Suuri yleisö on useimmiten väärässä.

 

Maitias

www.ViikkoRaha.info

 

One thought on “Kurkistus Helsinkiin

  1. Mukava nähdä kotimarkkina

    Mukava nähdä kotimarkkina analyysiä välillä. Jenkkimarkkinaa hemmotellaan ilmaisilla ohjelmilla ja erittäin laadukkailla tilastoilla. Täällä kaukana Pohjolassa saamme tyytyä vähempään.

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan