Nordea rauhoittelee sijoittajia – kurssilasku on vain väliaikaista – loppuvuodesta noustaan taas

Sijoittaminen Talous

Nordean Antti Saari kehoittaa pitämään ylipainoa osakkeissa. Antti Saari uskoo, että kärsivällistä sijoittajaa palkitaan ja talouden kasvu nostaa osakkeita loppuvuonna ja ensi vuoden puolella.

Syyskuussa on nähty kurssilaskua erityisesti Helsingissä, joka on laskenut lähes tuplaten enemmän kuin muut pörssit keskimäärin. Mutta ei kannata huolestua, pidemmällä tähtäimellä kurssinousussa riittää kuitenkin edelleen puhtia. Vaikka kurssit ovat tänä vuonna nousseet, ovat yritysten tulokset nousseet vieläkin enemmän. Osakkeisiin sijoitetulle pääomalle saa nyt entistä parempaa tulos- ja osinko- tuottoa.

Tulosten kasvu tulee olemaan jatkossa vaatimattomampaa, mutta kasvua on kuitenkin tiedossa. Talousnäkymät ovat koronan liittyvistä, toimituskapeikoista ja muista huolista huolimatta edelleen hyvät. Huolet siirtävät elpymistä, mutta eivät loppujen lopuksi vaikuta elpymisen määrään. Makrotalouden kasvusta tulee lisätukea osakekursseille ja tuo tuki jaksaa nostaa osakekursseja.

 

Lisää tietoa: Nordea viikkoraportti

One thought on “Nordea rauhoittelee sijoittajia – kurssilasku on vain väliaikaista – loppuvuodesta noustaan taas

  1. Minäkin olen tässä varovaisesti ollut ostoksilla. Hyvin varovaisesti.

Vastaa

Related Posts

Lajittelematon

Neste ei kelpaa vielä

Neste kuuluu suomalaisten suosikkiosakkeisiin, mutta voimakkaasti syklisenä se ei ole helppo tapaus. Tuloskunto heittelee kuten yleensä energiasektorilla.

Biopolttoaineet ovat muuttaneet Nestettä, mutta eivät poistaneet sen suhdanneherkkyyttä.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com