Piksua lukevat melko varakkaat konkarisijoittajat

Piksun lukijakysely on nyt suljettu, kiitos kaikille vastaajille. Leffalipun voittaneihin otetaan pian yhteyttä. Käytämme vastauksianne Piksun sisällön kehittämiseen. Tässä joitakin havaintoja vastanneista:

1. Teillä on jo jonkin verran kokemusta sijoittamisesta:

2. Teillä on melko mukava sijoitusvarallisuus:

 

3. Ette ole aivan untuvikkoja:


 

One thought on “Piksua lukevat melko varakkaat konkarisijoittajat

  1. Piksun lukijakunta eroaa keskivertosijoittajasta

    Kun vertaa esitettyjä lukuja siihen mitä Pörssisäätön tutkimus kertoo, niin Piksun lukijakunta eroaa keskivertosijoittajasta.

    Kotitalouksien säästämistutkimuksessa vain 9 %:lla oli yli 100’000 euron sijoitussalkku, joka puolestaan on Piksun lukijakunnassa yleisin. Vaikuttaa myös siltä, että Piksun lukijakunta on nuorempaa kuin keskiversosijoittajat.

    Tuossa Pörssisäätön tutkimuksessa oli mielenkiintoinen osuus, joka kertoi internetin nousseen tärkeimmäksi tiedonlähteeksi. Tästä olisi hyvä saada lisäselvitystä: Mikä on netin tarjoaman tiedon merkitys sijoittamisessa.

Comments are closed.

Related Posts

Talous

Palvelujakin paleltaa jo

Koronan jälkeinen talous on venkoillut oudosti. Historiallisen elvytyksen buustaama kysyntäpiikki johti yhdessä vakavien tuotantohäiriöiden kanssa tarjontapulaan ja inflaatioon, joka alkoi jo kuukausia sitten näivettää teollisuutta.

Palvelujen

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com