Raha: Rengistä Isännäksi julkaistu

Moi kaikille!

 

 

Kirjani rahasta on vihdoin valmis. Olen tyytyväinen ja iloinen, että saan tarjota sinulle työni tulokset kirjan muodossa. Kirja on laaja kattaus kokonaisvaltaisen henkilökohtaisten raha-asioiden hoidon maailmaan.

 

Kirjan sisältö koostuu seuraavista luvuista:

 1. Johdanto

 2. Ajattelumallit: Kovat tieteet, psykologia, talous, muut, esimerkki malleista

 3. Psykologia: perustarpeet, rahan ja kuluttamisen psykologia

 4. Tulot: aktiiviset ja passiiviset tulot

 5. Kuluttaminen: maksutavat, säästäminen, tavara, asuminen, muu kulutus

 6. Sijoittaminen: kohteet, aikavälit, välistävetäjät, osakesijoittaminen, mestarit, jne.

 7. Taidot ja Järjestelmät: taidot, tavat, rahojensuojelu, budjetointi, automatisointi, talousstrategia

 8. Yhteenveto

 

Sen johdannon voit lukea täältä. Kirjan lukemalla hyödyt mm. seuraavasti:

 

 • Ymmärryksesi raha-asioista paranee

 • Ajattelumalleja, jotka parantavat ongelmanratkaisukykyäsi muissakin asioissa

 • Parannat kysymystesi ja vastauksiesi laatua

 • Talouspäätöstesi laatu paranee

 • Rahaan liittyvät taitosi ja tapasi paranevat kirjan neuvoja hyödyntämällä.

 • Arvioimaan kuinka hyvät tapasi ja taitosi ovat

 • Raha-asioiden hoitoon tarvitsemasi aika vähenee

 • Ammattilaisten ja valeauktoriteettien roskapuheiden tunnistaminen helpottuu

 • Ymmärryksesi sijoitustuotteiden todellisista kuluista paranee

 • Mikä erottaa maailman parhaimmat sijoittajat muista

 • Kolme tärkeää kysymystä lisätulojen hankkimisesta

 • Järjestelmien hyödyntäminen raha-asioissa helpottuu

 • Edellämainittujen asioiden myötä mahdollisuutesi pysyvään vaurastumiseen kasvavat huomattavasti

 

Kirjan hinta on suoraan minulta tilattuna 25€:a sisältäen ALV:n ja postituskustannukset. Voit tilata kirjan myös Amazonin kirjakaupasta. Tarkemmat yksityiskohdat löytyvät myöhemmin, tätä ennen keskitytään vielä sinua mahdollisesti askarruttaviin kysymyksiin.

 

Miksi minun pitäisi ostaa juuri tämä kirja eikä jokin toinen?

Tämä kirja tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää kokonaisvaltaisesti henkilökohtaisia raha-asioitasi. Voit sen avulla kehittää rahaan liittyvien ajatustesi, tunteidesi, tietojesi, taitojesi ja tapojesi laatua. Näiden viiden taso kertoo mahdollisuuksistasi vaurastua. Kirja ei myöskään jaa vain tavanomaisia neuvoja, kuten seuraa menojasi, tee budjetti, säästä rahaa ja sijoita se tuottaviin sijoituskohteisiin. Se kertoo kaunistelemattomasti myös näiden neuvojen ongelmakohdat. Niin hyviä nämä neuvot kuin ovatkin niin niiden toteuttaminen on vaikeata ja niiden hyödyntämisen epäonnistuminen on todennäköistä mikäli jokin osa kokonaisuudesta, kuten tunteidenhallinta, uusien tapojen luominen ja huonojen tapojen muuttaminen jää väliin. Kirja tarjoaa myös ajattelumalleja, jotka parantavat ongelmanratkaisukykyäsi myös rahaan liittymättömissä asioissa.

 

Miksi uskoa rahasta kirjan tehnyttä kirjailijaa, jolla ei sitä ole paljon?

 

Minulla ei ole paljon rahaa, koska olen tuhlannut lähes kaikki rahani suurimman osan elämästäni. Vasta viime vuosina olen oppinut käyttämään järkevämmin rahaa. Tämän jälkeen en ole ehtinyt rikastua, koska vaurastuminen ei tapahdu yhtäkkiä ilman onnea. Toinen syy tähän on se, että vuosikymmenten huonoja tapoja on todella vaikea muuttaa enkä ole tässä prosessissa täysin onnistunut. Olen luonteeltani enemmän ajattelija kuin tekijä mikä vaikuttaa myös asiaan.

Suosittelen sinua muodostamaan kuvan kirjailijasta seuraavista blogeista

Vähemmän on Enemmän: lessismorefinland.blogspot.fi

Raha-asiat haltuun blogi: taloustaidot.blogspot.fi

tommi taavila

 

25€:a on paljon rahaa miksi minun kannattaa maksaa kirjasta tuo summa?

Kirja on vuosien työn tulos. Sen kokoamiseen ja parhaiden ratkaisujen löytämiseen on käytetty satoja tunteja vuosien varrella. 25€:a ei ole paljon verrattuna siihen kuinka monen tunnin työn tulokset se maksamalla saadaan. Jos et osta tätä kirjaa niin osta jokin muu. Saat muiden pitkän työpanoksen halvalla.

 

Miksi maksaa, kun saman informaation voi saada ilmaiseksi netistä?

Sen lisäksi, että kirjan tekemiseen on käytetty satoja tunteja, jotka sinäkin joutuisit käyttämään tietoja etsiessäsi, on sen kirjoittaja lahjakas yksinkertaistamaan monimutkaisia asioita. Netistä löytyvät kirjoitukset voivat olla liian monimutkaisia ja täynnä termejä, joita vain asiantuntijat ymmärtävät.

 

Miksi maksaisin, kun voin lukea blogeistasi suuren osan kirjasta?

Blogeissani on paljon hyvää asiaa, mutta se on pirstaloitunut moneen eri palaseen mikä tekee niistä vaikeammin ymmärrettäviä kokonaisuuksia. Kirjassa tärkeimmät asiat on tiivistetty reiluun kahteen sataan sivuun ja siitä löytyy paljon julkaisematonta materiaalia, kuten kysymyspatteristo joka keskittyy taitojesi mittaamiseen raha-asioiden hoidon eri osa-alueilla. Tämä on yksi asia mitä et löydä blogeistani. Kirjasta löytyy myös paljon muuta blogeistani löytymättömiä asioita.

 

Miksi maksaa nyt 25€:a, kun voin lainata kirjan kirjastosta jonkin ajan kuluttua?

Mikäli sinä odotat pitkään voit tehdä päätöksiä, jotka maksavat sinulle tuhansia euroja seuraavien vuosikymmenien aikana. Voit välttää suurimman osan niistä hankkimalla kirjan heti. Esimerkiksi rahojensa sijoittaminen kalliisiin pankkien tarjoamiin aktiivisiin osakerahastoihin maksaa useita tuhansia pitkässä juoksussa.

 

Miten voin hankkia kirjan?

Voit tilata sen minulta suoraan sähköpostilla osoitteesta rahapeli@yahoo.com. Sitä kautta tilatessa kirjan hinta on 25€:a sisältäen ALV:n ja postimaksut. Voit ostaa myös useamman kerralla. Kaksi kappaletta saat hintaan 50€:a. Laita tilaukseen nimesi ja osoitteesi. En käytä tietojasi suoramarkkinointiin, enkä jaa niitä eteenpäin.

 

Laskutus tapahtuu siten, että laitan kirjan postittamisen jälkeen laskun sähköpostilla sinulle. Toivon jokaisen maksavan kirjan vasta sen jälkeen, kun kirja on tullut perille. Toimitan kirjan postilla vain Suomesta löytyviin osoitteisiin. Kirjan voi ostaa myös Amazonin kirjakaupasta. Se löytyy mm. seuraavasta osoitteesta: Kirjan voi tilata Amazonista (Saksa) halvemmalla myös Suomeen, koska sieltä tilatut kirjat eivät vaadi minulta minkäänlaisia toimenpiteitä.

 

-Tommi T

 

Related Posts