Sergion listan päivitys

Pieniä muutoksia on tapahtunut seurannoissa.

Lisäsin Sergion listaan uuden seurannan, joka pyrkii vertaamaan osakkeen nykyistä arvostusta, tulosta jne sen 10 vuoden historiaan.

Sergion tunnuslukuja 2-seurannassa osinkoprosentit perustuvat nyt vuoden 2010 osinkoarvioihin ja osinkoero on 2010e/2009tot.

Nousussa olevia yhtiöitä on nyt paljon, koska on mahdollisuus saada 10 pistettä enemmän kuin ennen uuden seurannan ansiosta, nousussa näin laskettuna:

Nokia, ABB, Keskisuomalainen, Rapala, Technopolis, Ixonos, Citycon, Lassila & Tikanoja, Capman, H & M ja Astra Zeneca.

Erityisesti Nokia ja ABB ovat parantaneet asemiaan, kannattaa ottaa huomioon myös, että ruotsalaisten osakkeiden max pistemäärä on 4 ja suomalaisten 6, tämä johtuu siitä, että ruotsalaiset eivät esiinny Balancen ja Liisan listoilla.

Laskussa:

Sampo, Pohjola, Panostaja ja Outokumpu.

 

 

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

Osakemarkkina suuntaa jo kohti taivaan sineä
Sijoittaminen

Nousumarkkinan vahva tuoksu

Näin tunnelmat ramppaavat markkinoiden ikuisessa vuoristoradassa. Kehotin marraskuun alussa jättämään hermoilun, vaikka Fed jyrähteli poikkeuksellisen haukkamaisesti inflaatiota vastaan.

Osakkeet olivat sukeltaneet ja konsensus odotti pulkkamäen jatkuvan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com