Tuloskausi: Yritysten liikevaihdot odotusten mukaisia, tulokset odotuksia parempia

Sijoittaminen

Tuloskausi alkaa olla päätöksessään. OP:n Kim Gorschelnik kertoo, että Suomessa liikevaihdot ovat olleet odotusten mukaisia, mutta tulokset ovat yllättäneet positiivisesti. Liiketulosmarginaalit ovat parantuneet siitä huolimatta että raaka-aineiden ja rahtien hinnat ovat olleet nousussa.

Sektoreista teknologia , metsäteollisuus ja kulutustavarat ovat menestyneet mainiosti. Ainoastaan konepajateollisuus oli alle odotusten.

Hyvistä tuoloksista huolimatta kurssi kuitenkin laskivat raportointipäivänä vähän yli puolessa yrityksistä. Joko sijoittajien odotukset ovat olleet korkealla tai sitten markkinoilla on nyt huolta ja hermostuneisuutta.

Related Posts

Asunnot ja metsä

Asuntokauppaa

Aluksi silmäilin uutista, jonka mukaan as.oy. karhuaa nyttemmin konkurssiin menneeltä rakennusfirmalta noin miljoonaa euroa. Uutisessa ei mainittu as.oy:n nimeä, mutta hallituksen pj:n nimellä löytyi as.oy.

Yhteiskunta

Poliittista empatiaa

Empatiaa kaipaa Stubb, entinen koulukiusaaja, joka taustaansa kommentoi HS:ssä ”Jos olen ollut mulkku, pyydän anteeksi.” Yksi sitaatti kertoo enemmän kuin tuhat selfietä tai muuta kiiltokuvaa.

Vakavalla