Ulkomaisten halpavälittäjien käytöstä tulee helposti yllättäviä piilokuluja ja ylimääräistä työtä

Sijoittaminen

Lari Heinonen kertoo oheisella videolla siihen miten valitaan itselle sopiva sijoituspalvelu. Merkittävimmät kulut syntyvät yleensä pörssikaupan käynnistä; rahastojen merkitseminen on halvempaa. Kaupankäyntipalkkioiden ja palveluiden vertaaminen on yllättävän haastavaa.

Lari Heinonen kertoo oheiselle videolla piilevistä kuluista ja ylimääräisestä työstä jotka ulkomaalaisten halpavälittäjien käyttämisestä seuraa.

Video saattaa sisältää mainonnaksi luokiteltavaa aineistoa. Piksu julkaisee tämän aineiston vain siitä syystä että video on mielenkiintoinen. Piksu ei saa julkaisemisesta korvausta.

One thought on “Ulkomaisten halpavälittäjien käytöstä tulee helposti yllättäviä piilokuluja ja ylimääräistä työtä

  1. Hyvä koonti. Olen samaa mieltä että Nordnetin indeksirahastot on paras vaihtoehto jos rahastoihin yleensä haluaa sijoittaa. Nordnet muutenkin hyvä pohjoismaisille osakkeille. Nordnetin lainalimiittisysteemi myös hyvä.

    Nordean 1%:n palkkio on hieman muuttunut 1.10. alkaen. Ei ole enää voimassa Pohjoismaiden ulkopuolisiin osakkeisiin.

    ETorossa tietääkseni joutuu maksamaan ainakin USAn osingoista 30% lähdeveron. Muutenkin palvelu vaikuttaa sellaiselta joka ei herätä minussa luottamusta.

    Degiro on erinomainen vaihtoehto USA-osakkeille, palkkio 0,50 euroa/kauppa, ei säilytysmaksuja. Degirossa myös kattavat tiedot yhtiöistä: analyytikkokonsensukset, tuloshistoriat, omistajat jne.

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan