Uusi Kindle

Tyypillistä…piti mennä kirjoittamaan jotakin Kindlen menestyskestä ja eiköhän Amazon heti seuraavaksi julkaise uuden version lukulaitteesta….

Materiaalista päätellen täyttä asiaa:

  • Jo ennestään hyvä akunkesto pitenee kuukauteen
  • Parempi kontrasti – tämä on varmaankin lukukokemukselle merkittävin uudistus
  • Pienempi koko (samalla ruudunkoolla)
  • Nopeampi sivunvaihto
  • WLAN tuki
  • Halvempi hinta jos tyytyy WLAN-versioon (139$), 3G versio edellen 189$

Amazon parantaa siis entisestään niitä ominaisuuksia joilla Kindle on tähän mennessä erottunut toisentyyppisistä lukuplatformeista – kännyköistä, PC:sta ja Ipad:sta. Pidän silti joiden toimittajien kirjoituksia "Ipadintappajasta" harhoina. Ipadin haluat toisesta syystä. Sillä voi toki lukea myös Amazonin sisältöä, jos sellainen on, mutta Kindle on aivan eri hintaluokan laite toiseen käyttötarkoitukseen. Kindle ei ole Ipadin vihollinen vaan liittolainen.

Amazon paaluttaa siis entistä selvemmin itsensä markkinajohtajaksi e-kirjojen puolella. Uusi kirjojen microsoft on täällä. Odotamme nyt mielenkiinnolla kuinka kauan kestää ennen kuin sisältöä alkaa löytyä myös pienemmillä kielillä.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki