Veckans affärer muuttaa suositussalkkunsa sisältöä

VA tiputtaa salkusta H&M:n ja Hexpolin ja nostaa tilalle lääketekniikkayritys Q-med:in ja LCD maskikonevalmistaja Micronic:in.

H&M:n kurssi on kesän aikan noussut voimakkaasti. H&M:n  kurssi on usein laskenut osavuosikatsauksen jälkeen (ilmeisesti artikkeli on kirjoitettu ennen H&M osavuosikatsausta, jonka jälkeen kurssi todellakin laski voimakkaasti, toim. huom.)

Myös pienpyöriä valmistavan Hexpolin kurssi on noussut huomattavasti indeksiä nopeammin.

Q-med joka tunnetaan ennen kaikkea ryppyvoiteistaan on VA:n mukaan suhdanneherkkä yritys, mikä on tällä hetkellä positiivista.

Micronic on saanut puolijohdeteollisuuden piristyessä viime aikoina kaksi merkittävää tilausta. Ennätyssuuresta tilauskannasta huolimatta pörssikurssi mataa alkuvuoden tasolla.

One thought on “Veckans affärer muuttaa suositussalkkunsa sisältöä

  1. Näissä Veckans affärer suosituksista

    Näissä Veckans affärer suosituksissa on sellainen ongelma, että mistään ei nyt selviä kuinka hyviä VA:n suositukset ovat olleet. Suomalaisilla pankeilla, ainakin niillä jotka suosituksissaan pärjäävät, on tapana esittää suositussalkkunsa mennyt tuotto parin vuoden ajalta.

    Nyt niitä tippuu kait päivittäin ja Piksun blogaajien kirjoitukset katoavat nopeasti niiden alle.

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan