Yön yli eduskuntavaalien jälkeen

Perussuomalaiset olivat vaalien ainoa ja murskavoittaja. Oli mielenkiintoista seurata vaali-iltana etabloituneiden puolueiden  pyrkimyksiä kääntää heikko vaalitulos suhteelliseksi voitoksi. Keskustalle pisteet rehellisyydestä; tappio tunnustettiin ja samalla se, että nyt on aika siirtyä parrasvaloista tekemään aitoa ja rehellistä työtä "Keskusta 2.0"-alustan rakentamiseksi. Tulee olemaan hankala tehtävä terävöittää strategia voittavaksi, mikäli Keskusta edelleen pyrkii kumartamaan samanaikaisesti sekä pohjoisen maanviljelijälle että etelän city-ihmiselle. Keskusta tarvitsee innovatiivisuuttä ja rohkeutta!

Kokoomuksen asemaa suurimpana puolueena varjostaa vaalitappio. Puolue on edennyt kohtuullisesti nuorennusleikkauksessaan, mutta samalla sen rooli olla "kuuliainen ja hyvä oppilas" sekä kotimaan, että Euroopan vallan kabineteissa, on hionut siitä särmättömän ja entistä hyväosaisempien puolueen. Koska seuraavien vuosien talouskurimuksessa Suomessa on entistä vähemmän ihmisiä, jotka tuntevat olevansa voittajia, on Kokoomuksen alamäki ilman muutosta voimistuva. Kokoomuksen tulisi tukea yksilöä instituutioiden sijaan. Kokoomus tarvitsee rohkeutta muutokseen!

Sosialidemokraatit ovat tulevaisuuden menestyjiä. He näyttävät onnistuneen puolueen nuorennusleikkauksessa ja heitä tukee keskiluokan kurjistuminen perinteisessä mielessä. Uskon, että puolue pyrkii Mikael Jungnerin strategiatyöllä luomaan alustan, joka houkuttelee jatkossa nuoria, koulutettuja pätkätyöntekijöitä, joiden määrä on hurjassa kasvussa. Demarit tuntuvat olevan oikeassa kurssissa yhteiskuntamme muutoksen suhteen.

Joka tapauksessa toivon, että haastava ja monien mielestä mahdottomalta tuntuva poliittinen tilanne antaa eväät uusille ideoille ja rohkeudelle toteuttaa ne. Suomen kansa tarvitsee motivoivan poliittisen ohjelman, joka synnytetään keskinäisen luottamuksen alustalle. Me olemme liian pieni populaatio eriarvoistumaan. Unohdetaan perinteiset lähestymistavat. Niistä ei ole avuksi Suomen tulevaisuudelle. Vaalitulos luo loistavan mahdollisuuden ottaa uusi, innovatiivinen ja rohkea kurssi Suomen hyväksi! 

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki