Yritysten tulokset ovat ennätykselliset ja tulosparannus on suurin milloinkaan; osakkeissa nousupaineita

Sijoittaminen

Tuloskausi on ollut poikkeuksellisen hyvä. Tulokset ovat parantuneet enemmän kuin koskaan historiansa aikana. USA:n tuloskasvu on noin kaksinkertainen koronaa edeltävään hyvään normaaliaikaan verrattuna.

Reaalitalous on elpynyt vauhdikkaasti ja elpyminen on jatkunut tämän vuoden aikana. Vuosi sitten koronan säikäyttäminä tehdyt nopeat kustannussäästöt parantavat edelleen täysimääräisesti yritysten taloutta. Nordea uskoo että toisen neljänneksen tulosparannukset tulevat olemaan vielä ensimmäistäkin hurjempia.

Tulosennusteissaan epäonnistuneet analyytikot ovat joutuneet nostamaan ennusteitaan 5-10%  ja Nordea uskoo että tämäkään ei riitä. Tulosennusteita joudutaan nostamaan edelleen.

Yritysten paraneva tuloskunto tukee osakkeiden hintoja erittäin vahvasti.

Lisää tietoa:  Nordea viikkoraportti

Kuvan lähde: pixabay

Vastaa

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com