6 thoughts on “Maakaasuun kiinni ETF-rahastoilla

 1. Hyvä havainto.

  Pitää harkita vakavasti. Mitä laumakäyttäytymiseen tulee niin 2005 keväästä, kun jouduin sijoittamisen kanssa tekemisiin on jatkuvasti ollut kohteita joista olisi saanut kohtuullisessa ajassa reilun tuoton. Useimmiten oma pelko ja epävarmuus on ollut esteenä. Kyseiset ominaisuudet korostuvat lauman loikkiessa toiseen suuntaan.

  jousimies

 2. Hinta pomppasi

  Maakaasun futuurien hinta pomppasi tänään (torstaina) noin 10 %. Olikohan joku käynyt lukemassa tämän artikkelin

 3. Maakaasua Saksasta?

  Osaatko kertoa onko Saksassa esim db-trackersilla yhtäkään maakaasu-ETF:ää? Olisi helpompi seurailla maakaasupeliä Euroopassa. Lisäksi muutamassa Länsi-Euroopan maassa maakaasu on auttamatta loppumassa, erityisesti koskee Hollantia. Hollanti on yhtä riippuvainen kaasustaan kuin on Venäjä. Pohjois-Hollannin reservit on käytetty loppuun vuoteen 2020 mennessä. Ameriikan tilanne maakaasun osalta on sen verran tuntemattomampi, joten en mielelläni sinne sijoittaisi. Tietenkin maakaasun hinta on globaali.

 4. Löytyy

  ETF securities tarjoaa maakaasu ETF rahastoja euroopassa, mutta tämäkin seuraa USA-indeksiä.

Comments are closed.

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

Sijoittaminen

Sijoittamisen teoria ja käytäntö

Nordnetin osakestrategi Jukka Oksaharju on vuosien ajan kirjoittanut korostetun paljon säännöllisestä osakkeiden ostamisesta, allokaatiosta, osinkojen merkityksestä, korkoa korolle –efektistä ja osinkoa kasvattavista firmoista, osinkoaristokraateista.

Oksaharjun kunniaksi

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com