Haluatko kertoa sijoittamisesta, taloudesta tai yhteiskunnasta ? Olet tervetullut kirjoittajaksi Piksuun

Kevyttä

Jos haluat kertoa sijoittamisesta, taloudesta tai muista tärkeitä yhteiskunnallisista asioista niin olet kovasti tervetullut kirjoittamaan artikkeleita piksuun. Olemme riippumattomien kirjoittajien hyväksi työskentelevä yhteisö ja olet kovasti tervetullut mukaan.

Kirjoittajat säilyttävät omistusoikeuden artikkeleihin ja saavat julkaista saman tekstin myös muualla. Artikkelit saavat piksussa, ellei kirjoittaja muuta ilmoita, creative commons, lisenssin joka mahdollistaa myös kolmansille osapuolille edelleenjulkaisemisen kunhan kertovat alkuperäisen kirjoittajan ja lähteen.

Artikkelit kirjoitetaan tunnistettavasti omalla nimellä. Lukijat pitävät siitä että tietävät kirjoittajan henkilöllisyyden ja kirjoittajan kuvakin on tervetullut.

Artikkelit eivät voi sisältää mainontaa tai mainoslinkkejä. Artikkelin lopussa pitää kertoa riippuvuutensa, jos sellaisia on. Tämä riippuvuus voi olla linkki oman yrityksen sivulle tai omaan blogiin. Riippuvuuden kertominen toimii myös tavallaan mainoksena.

Kuvat ja muu artikkelissa lainattu materiaali ei saa olla copyright alaista. Kirjoittajalla täytyy olla oikeus mahdollisen lainatun materiaalin käyttöön.

Kirjoittajaksi pääset seuraavasti:

  1. Luot tunnuksen piksuun (jolloin pääset kommentoimaan artikkeleita)
  2. Pyydät toimitukselta (toimitus@piksu.fi) oikeuden artikkeleiden julkaisemiseen

 

Kuvan lähde:    eroyka Pixabaystä

Related Posts