Sijoitus Tapiolassa yllätti

Maaliskuussa avasin osakevälityksen Tapiola-pankissa päästäkseni kokeilemaan miltä vanha kunnon eQ-pankin käyttöliittymä näyttää Tapiolalla. 

Tapiola-pankki osakevälitys

 

Ostin arvo-osuustilille kahta osaketta ja kun niistä toinen oli Nokia niin eipä tuolla ole paljoa kiinnostanut käydä katsomassa miltä sijoitukset näyttävät.
Etenkin kun Tapiolalla oli alun alkaen koko leegio salasanoja: Ensin piti kirjautua kolmella tunnusluvulla pankkiin ja sitten vielä kaupankäyntitilille erikseen.  Nyt salasanasysteemi on yksinkertaistunut: käyttäjätunnus + salasana + kooditaulukko ja näillä pääsee myös osakekaupantekoon.
Arvo-osuustilin saldo yllätti: Nokian 40 % pudotusta kompensoi Nordic Aluminiumin 30 % kurssinousu ja molempien yhtiöiden osingot keväältä. Kokonaissijoitus olikin yllättäen muutaman prosentin plussalla.
Joku seurantasalkkukin sivuilta löytyi tammikuulta ja se näytty olevan arviolta 17 % tappiolla.

 

One thought on “Sijoitus Tapiolassa yllätti

  1. Onko tuo Tapiolan

    Onko tuo Tapiolan osakesysteemi minkähintainen lisäpalvelu?

Comments are closed.

Related Posts

Talous

Tuottajahinnat laskussa

Sijoittamisen nurinkuriselta vaikuttaviin ulottuvuuksiin kuuluu, että lähtökohtaisesti huonot uutiset voivat olla osakemarkkinoille myönteisiä. Kuten eilen julkistettu Yhdysvaltojen uusien työpaikkojen määrä, joka laski syyskuussa selvästi elokuusta.

Se

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com