Suomessa versoaa visuaalisen kokemuksen ja tekniikan yhdistävää businestä

10tons on tamperelainen peliyhtiö ja eräs esimerkki siitä miten Suomessa versoaa uusi Nokia jälkeinen innovaatiosukupolvi. ( http://www.10tons.com/ )

Heroes of Kalevala on 10tonsin uusi kansainvälisille markkinoille suunnattu peli. Peli hakee inspiraationsa Kalevalasta ja muotoilee siitä oman peliin sopivan tulkintansa. Se on niin sanottu casual-peli, ja se sisältää sekä virtuaalisen kylän rakentelua että perinteistä pulmapelaamista.

Peli koostuu kahdesta osa-alueesta: pulmapelistä ja kylän rakentelusta. Pulmapelissä pelaajan tavoite on kääntää kaikki keltaiset ja harmaat pelipalat sinisiksi. Pelissä on useita erikoispaloja kuten tervaa, jäätä ja lukittuja pommeja. Peli sisältää yli 140 käsintehtyä kenttää, jotka tarjoavat tuoretta pelattavaa useiksi tunneiksi.

Kylää rakennellessaan pelaaja voi ostaa rakennuksia, puita ja muita kasveja. Rahat ansaitaan pelaamalla pulmapeliä. Rakennuksiin muuttaa kyläläisiä, jotka tarvitsevat vehreitä puita pysyäkseen onnellisina.

Pelin tarina kertoo heimosta, joka pakenee kuivuuttaa ja saapuu Kalevalan maahan vesiteitse. Heimo tapaa Kalevalan myyttiset sankarit, jotka auttavat heitä taistelussa pahaa Louhi-noitaa vastaan. Lopullinen tavoite on saada heimon haltuun tarunomainen Sampo, joka legendan mukaan tuottaa loputtomasti vaurautta.

Related Posts