USA: n sijoituspiirit uskovat nousun jatkumiseen

Nordea on selvittänyt amerikkalaisen sijoitusmaailman suhtautumisen Donald Trump:n valintaan:

  • Kukaan ei puhu taantumasta. Talouskasvuun ja osakkeiden nousuun uskotaan.
  • Kaikki olettavat että Trump tulee tekemään myönteistä talouskasvun hyväksi (sääntelyn vähentäminen, yritysten veroale)
  • Infrastruktuusi-investointien voimaan ei oikein uskota
  • Amerikkalainen sijoitusmaailma oli luottavainen USA:n talouden vetoon. Kukaan ei usko taantumaan. Suomen sijoittajapiireissä liikkuvaa huolta USA:n talouden ja varsinkin USA:n osakemarkkinoiden käänteestä ei näkynyt missään.
  • Osakesijoittajilla on peruspositiivinen vire ja Nordean matkakokemusten mukaan osakkeisiin voi edelleenkin sijoittaa. 

Lisää tietoa: Nordea viikkokatsaus

One thought on “USA: n sijoituspiirit uskovat nousun jatkumiseen

  1. Varovaisuus on valttia amerikkalaisten osakkeiden suhteen

    Lippo Suomisen ja Antti Saaren erittäin arvokkaat matkakokemukset antoivat varmasti oikean kuvan siitä mitä USA:n sijoittajapiireissä juuri nyt ajatellaan.

    Olen kyllä omalta osaltani siitä huolimatta huolestunut USA:n pörssikurssien suunnasta. USA:n osakkeet ovat korkealla, inflaatio on kiihtymässä ja korot nousussa. Olen omalta osaltani samoilla linjoilla Heikki Ikosen kanssa. Amerikkalaisten osakkeiden suhteen kannattaa olla varovainen.

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

UNH ei vähästä horju

Suosittelen aina laajaa hajautusta, koska yksittäisiä yhtiöitä voivat kohdata mitä mielikuvituksellisimmat miinat – vaikkapa rikollisuus eri muodoissaan. Sairasvakuutusjätti United Healthin kimppuun kävi venäläinen hakkeriryhmä tavoitteenaan