Veckans affärer: Viikon 48 osakesuositukset

Osta Loomis ja Studsvik mutta älä merkitse Moberg Dermaa.

 

Loomis (Osta, tavoitekurssi 115 SEK): Loomis on VA:n mukaan jälkisyklinen yhtiö jolla on varma menestysresepti. Rahakäsittelyyhtiön arvostustaso on tällä hetkellä alhainen, p/e 11 kun alan keskiarvo on 13. Tj Lars Blecko aikoo nostaa toimintakatteen kahdeksasta kymmeneen prosenttiin, mikä onkin alalla tyypillinen arvo. Yhtiöllä on vahva asema Yhdysvalloissa ja Euroopassa , mutta kasvupanostosalue eteläamerikka on riskipitoisempi.

Studsvik (Osta): Ydinvoimapalveluyhtiö Studsvik on VA:n mukaan potentiaalinen yritysostokohde. Lisääntyvät satsaukset ydinvoimaan parantavat pidemmällä tähtäimellä yhtiön näkymiä, joten tämänhetkisellä kurssitasolla yhtiö on edullinne ostos.

Moberg Derma (Älä osallistu antiin): Pienet yhtiöt lääkeannostelualalla eivät ole viime aikoina menestyneet pörsseissä hyvin. Osake saattaa jäädä hyvin epälikviidiksi. Lisäksi riskinä on kuten muissakin alan yhtiöissä kehitysprojektien epäonnistuminen. Positiivista on perinteisiä lääkefirmoja matalampi riskitaso ja jännittävät kehityshankkeet. VA uskoo kuitenkin että osakkeita voi pian ostaa 37 SEK merkintähinta halvemmalla pörssistä, joten kannattaa odotella.

Related Posts

Talous

Evergrande ei ole Lehman 2.0

Kiinalainen kiinteistöjätti savuaa pahanpäiväisesti

Tuoreen markkinapaniikin yleisimmin käytetyksi selitykseksi kapuaa Kiinan suurimman kiinteistöyhtiön Evergranden maksukyvyttömyys. Sillä on vaatimattomasti 300 miljardin velkavuori, josta erääntyy lähipäivinä usea miljardi.

Korkojaankaan

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com