Kapitalismi ilman itsekuria vai väärällä kurilla?

Arkistoitu 8.2.2011

One thought on “Kapitalismi ilman itsekuria vai väärällä kurilla?

  1. Toivon antaminen on helpoin tapa kusettaa ihmisiä…

    … syntymästä kuolemaan. Ei tarvinne enempää esimerkkejä. Kreikan tapaus tuntuu ehkä etäiseltä, kun lentokin sinne kestää jonkun aikaa. Onneksi sellaista ei voi tapahtua koivun ja tähden alla. Ketä kreikkalaiset voivat kiittää tapahtuneesta ja ovatko he aiheuttaneet ongelman? Siis tavalliset työtä tekevät kreikkalaiset.

    Ihmettelen minäkin, että missä se valvonta on, kun EU:ssa vissiinkin on aika runsaasti ja hyväpalkkaista henkilökuntaa. Ovatko he siellä antamassa tuota "toivoa". Vakavasti ajateltuna tämä velkajärjestely on.

    En tiedä voiko Bob Dylania pitää talousajattelijana, mutta ainakin minut sai ensikertaa ajattelemaan taloutta laajemmin kappaleellaan Union Sundown (1983) http://www.bobdylan.com/#/songs/union-sundown

    jousimies

Comments are closed.

Related Posts

Sijoittaminen

EToron pörssilistautuminen

Eräs sijoittajan tärkeimmistä työkaluista urallaan on oikea kaupankäyntialusta. Oikean kaupankäyntialustan valitsemalla kykenet helpottamaan elämääsi ja sijoitusten tekemistä uskomattoman paljon, kun taas valitsemalla väärän alustan, rajoitat

Sijoittaminen

Norwegianin unelma haihtui

Monet piensijoittajat, etenkin kokemattomat, ravaavat kuraojaan kaatuneiden yhtiöiden perässä osakekurssin sukellettua taloudellisen tilanteen mukaisesti.

Halpuus houkuttaa, kuten surkeisiin kauppoihin aina ajautuvaa Sulo Viléniä takavuosien hittikomediassa Tankki