Uudet kirjoittajat ovat tervetulleita piksu yhteisöön

Monasti kysytään sitä, miten piksu toimittajaksi pääsee. Tässä muutamia perustietoja uusille kirjoittajille.

Piksu toimittajiksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat kertoa mielenkiintoisia asioita taloudesta ja sijoittamisesta. Tärkeintä on että kirjoitus laaditaan kertomisen ilosta ja asiat tulevat kirjoittajan sydämetä. Silloin artikkeli ilahduttaa lukijoita.

Piksu on voittoa tuottamaton, kirjoittajien omistama ja heidän hyväkseen työskentelevä yritys, jota ylläpidetään talkoovoimin. Oikeudet kirjoitusten sisältöön säilyvät kirjoittajilla ja he saavat julkaista saman sisällön muualla. Kirjoitukset saavat piksussa, jos kirjoittaja ei muuta ilmoita, creative commons lisenssin, joka mahdollistaa myös kolmansille osapuolille edelleenjulkaisemisen kunhan ilmoittavat alkuperäisen kirjoittajan ja lähteen.

Artikkelien sisällössä ei voi olla mainontaa eikä tuotteiden esilläpitoa. Artikkelin lopussa kirjoittaja kertoo artikkeliin liittyvät sidonnaisuutensa. Tässä yhteydessä voi olla linkkii omaan yritykseen, blogiin taikka palveluun. Hyvää tietoa sisältävä artikkeli kasvattaa kirjoittajan ja hänen mahdollisesti edustamansa yrityksen luottamuspääomaa ja parantaa näkyvyyttä.

Artikkelit kirjoitetaan omalla nimellä ja kirjoittajan profiilikuvan käyttäminen on suositeltavaa. Artikkelit voi kirjoittaa myös yrityksen nimellä, jolloin kirjoittajan henkilönimi kerrotaan artikkelin lopussa.

Jos palat halusta jakaa tietoja ja argumentoituja näkemyksiä sijoittamisesta ja taloudesta niin olet kovasti tervetullut piksu yhteisöömme.   Tervetuloa mukaan !

Lisää tietoa:

  • http://www.piksu.net/sivu/tervetuloa-piksu-yhteis%C3%B6%C3%B6n
  • http://www.piksu.net/sivu/k%C3%A4ytt%C3%B6ehdot
  • http://www.piksu.net/sivu/piksu-toimitus

Related Posts

M2-rahavaranto EU:ssa
Yhteiskunta

Ylilyöntien aikakausi?

2020-luku on alkanut monessa mielessä ikävästi. Suomessa vuosikymmen alkoi vähälumisimmalla talvella yli vuosisataan, mikä nosti ilmastonmuutoskeskustelua hetkeksi pöydälle. Talven vähälumisuus jäi kuitenkin huomionaiheena nopeasti taka-alalle,

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com