Hyvää itsenäisyyspäivää

Kevyttä

Lait ja toimintatavat sinetöivät sen miten me toimimme keskenämme ja miten suhtaudumme toisiimme. Talouselämämme elää selkeistä, reiluista ja avoimista pelisäännöistä.  Mutta on eräs yhtä tärkeä asia. Emme tule toimeen ilman yhteisiä jaettuja unelmia ja mielikuvia; yhteistä kulttuuria.

Yhteiset arvot, tavoitteet, tyyli ja kauneusihanteet ovat pääomaa, jonka varaan toimiva talouselämä rakentuu. Tuotannollista toimintaa ohjaavat unelmamme siitä, mikä on coolia ja tavoiteltavaa. Niitä asioita me ostamme ja niiden puolesta talouselämämme työskentelee. Yhteisten kauneus- ja tyylikkyys- arvojemme varaan rakentuvat markkinat ja taloudellinen arvo. Siksi suomalaisuus ja eurooppalaisuus ovat olleet niin vahvoja voimia, sillä meillä on nuo arvot. Meillä on yhteinen tieto kauneudesta, herkkyydestä ja varjelemisen arvoisesta. Me tunnemme salaisuuden, jota on niin vaikea sanoiksi pukea – ja siksi menestymme. Me tunnemme kauneuden ja rakkauden.

Related Posts

Kevyttä

Euroopan tukiunioni

Suomessa v. 1994 järjestettiin kansanäänestys EU:hun liittymisestä ja ”kampanjoin” aika tavalla liittymisen puolesta. Kaikenlaisia mielipiteitä minullakin on ollut 🙂

EU on ehkä aina ollut tai ainakin